KÁLIUM LEVES

Kálium leves - a léböjt alatt

A kálium leves fogyasztása a léböjt alatt nagyon fontos, hogy ki ne lúgozódjon teljesen a szervezet. A leves főzésekor a cél nem a vitaminok megtartása, hanem az ásványi anyagok koncentrálása - ezért olyan hosszú a főzési idő. Ez a leves tisztít és épít egyszerre.

Recept:
  1. Tölts meg egy nagy edényt, negyedrészt krumplihéjjal, negyedrészt cékladarabokkal és sárgarépahéjjal, negyedrészt vörös- és fokhagymával (egészben), negyedrészt zellerdarabokkal és sötétzöld levelekkel. Erős paprikával ízesítheted.
  2. Adj hozzá elegendő desztillált vagy tisztított vizet, hogy épp ellepje a zöldséget.
  3. Kis lángon 4 óráig főzd, majd szűrd le a zöldséget, és idd csak a levet!
  4. A kálium leves fogyasztás a nap második felére essen
  5. Mennyisége napi minimum 3dl, maximum 5dl legyen!

Két napra elegendő mennyiséget készíts a levesből, a maradékot pedig tedd hűtőbe másnapig. Amennyiben mód van rá, CSAK biozöldséget használj, mert a méregtelenítési program során nem akarunk újabb toxinokat, immunrendszert gátló rovarirtó szereket, permeteket vagy műtrágyát fogyasztani.

Forrás: http://egeszsegakademia.net/maj-epe-es-beltisztitas-kimeletesen.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése