2014. augusztus 3., vasárnap

24. NAP


Menü:
  • Reggeli: Méregtelenítő turmix, meggyes-diós citromos hajdinakása
  • Tízórai: friss meggy
  • Ebéd: Köménymagos krumplileves
  • Uzsonna: Fetás zöld köles
  • Vacsora: Házi teljes kiőrlésű kenyér hummusszal, paprikával, paradicsommal
Folyadék:
Csodaszerek:
  • 3x1 mk szűzbogáncsos méz
  • 2x1 növényi zselatin kapszula 
  • 30 ml élőflórás ital 

Összegzés:
Ma újra bevezettem a gluténos élelmiszereket és a tejtermékeket az étrendbe, bár apró lépésekkel kezdem, így összesen az a pici feta sajt és egy pár szelet bio teljes kiőrlésű búzalisztből készült kenyér került a menübe. A kenyérsütést nagyon élveztem, pikk-pakk összeállítható a tészta, és mehet is rögtön a sütőbe. Most egy kis főtt kölessel lazítottam, mert éppen ez volt kéznél, de a lehetőségek száma végtelen :)
A mai nap kedvence mégis a fetás zöld köles volt, azon morfondíroztam, bárcsak sose lenne vége ennek a tál ételnek... ilyen az, amikor szerelmes leszek egy új ízvilágba. A receptet itt megtalálod.



Kép forrása: http://www.derchef.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése