Menü:
- Reggeli: Méregtelenítő turmix, meggyes-diós citromos hajdinakása
- Tízórai: friss meggy
- Ebéd: Köménymagos krumplileves
- Uzsonna: Fetás zöld köles
- Vacsora: Házi teljes kiőrlésű kenyér hummusszal, paprikával, paradicsommal
- 4 dl méregtelenítő turmix
- 9 dl Lapacho tea
- 2 l mentes ásványvíz
- 3x1 mk szűzbogáncsos méz
- 2x1 növényi zselatin kapszula
- 30 ml élőflórás ital
Összegzés:
Ma újra bevezettem a gluténos élelmiszereket és a tejtermékeket az étrendbe, bár apró lépésekkel kezdem, így összesen az a pici feta sajt és egy pár szelet bio teljes kiőrlésű búzalisztből készült kenyér került a menübe. A kenyérsütést nagyon élveztem, pikk-pakk összeállítható a tészta, és mehet is rögtön a sütőbe. Most egy kis főtt kölessel lazítottam, mert éppen ez volt kéznél, de a lehetőségek száma végtelen :)
A mai nap kedvence mégis a fetás zöld köles volt, azon morfondíroztam, bárcsak sose lenne vége ennek a tál ételnek... ilyen az, amikor szerelmes leszek egy új ízvilágba. A receptet itt megtalálod.
Kép forrása: http://www.derchef.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése