2014. július 30., szerda

20. NAP


Menü:
Folyadék:
Csodaszerek:
  • 3x1 mk szűzbogáncsos méz
  • 2x1 növényi zselatin kapszula 
  • 30 ml élőflórás ital 

Összegzés:
A lecsós köles valami isteni! Egy mezei lecsót készítettem, majd kevertem össze a kifőtt kölessel - hát meg kell vallani, az igazi finom nyári zöldségeknek semmi nem érhet a nyomába! Az biztos, hogy még sokszor az asztalra kerül, amíg szezonja van.
Nehezen veszem rá magam a napi 5x-i étkezésre, mert szeretek jól lakni, így nem vagyok éhes "uzsiidőben". Dolgozom az ügyön.

Lapacho teát ma ittam először hosszú idő óta - bár az elkészítése picit másképp néz ki, mint egy átlag teánál (5 percig kell forralni a forrázás után, majd 15 percig állni hagyni, ezután fogyasztható ), de megéri a fáradságot, mert finom és rengeteg jó hatása van. A tea ennek a gyönyörű fának, az "élet fájának" a kérgéből készül.


Kép forrása: http://www.guiadejardineria.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése