Menü:
- Reggeli: Méregtelenítő turmix, hajdinakása reszelt almával, diódarabokkal
- Tízórai: -
- Ebéd: Lecsós köles
- Uzsonna: Nyári alma
- Vacsora: Gluténmentes gofri, karalábékrém
- 5 dl méregtelenítő turmix
- 6 dl csalán-hársfatea
- 2 l mentes ásványvíz
- 3x1 mk szűzbogáncsos méz
- 2x1 növényi zselatin kapszula
- 30 ml élőflórás ital
Összegzés:
Kezdenem kellett valamit a tegnapi ebédfőzésből megmaradt, megpucolt karalábéval, így kiötlöttem ezt a karalábés krémet. Nem tudtam vele betelni, bár biztosan az újdonság erejével is hatott, finom, könnyed, mennyei! A gluténmentes gofrikkal én mártogatósként használtam, de lehet belőle szendvicskrém, töltelék, vagy akár melegítve főzelékként is megállja a helyét. Receptért klikk ide.
Kép forrása: https://c2.staticflickr.com
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése